VCD Tun Dr. Mahathir

Didalam usaha untuk menyampaikan suara, pandangan, wawasan dan pembelaan Tun Dr. Mahathir kami turut menjual VCD yang melibatkan ucapan beliau. Terbaru ucapan beliau didalam program Penerangan dan Dialog anjuran Malaysia-Today.Net yang cukup menggemparkan ! Anda boleh memiliki VCD ini daripada kami. Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan klik link dibawah kemudian ikuti arahan seterusnya !

  • VCD TUN DR MAHATHIR
  • KENAPA BLOG INI DIWUJUDKAN
    KENAPA BLOG INI DIWUJUDKAN ? Inilah persoalan yang begitu banyak dibangkitkan. Atas tujuan dan niat apakah blog ini diwujudkan, tidak lain dan tidak bukan adalah sebagai saluran untuk "individu-individu" seperti kami yang merasakan betapa kalangan pimpinan terkini yang menerajui negara telah mula bersikap "kurang ajar" dan "celupar mulut" menghentam tanpa belas pemimpin yang paling kami hormati. Pastinya semua orang tahu siapa pemimpin yang kami maksudkan kerana nama blog ini saja telah menjelaskannya. Ya ! kami mengagumi ketokohan Tun Dr. Mahathir. Kami mengagumi idea dan wawasannya. Bagi kami individu seperti Tun Dr. Mahathir akan hanya wujud 100 tahun sekali dimuka bumi ini. Pastinya kita perlu bersyukur kerana kewujudannya itu merahmati seluruh rakyat negara ini. Beliau ditakdirkan hadir dan memimpin kita rakyat negara yang bernama Malaysia ini dan itu adalah sebesar-besar rahmat yang kita terima!

    Tetapi sayangnya akhir-akhir ini kami merasakan bagai ada sesuatu yang tidak kena pada sikap dan perilaku kepimpinan yang telah diwariskan oleh Tun Dr. Mahathir untuk menerajui negara ini. Jika diungkapkan kepada pepatah Melayu mereka ini seumpama kacang yang melupakan kulit. Mereka ini seumpama anjing yang menggigit kembali setelah dilepaskan dari tersepit. Dan kami pastinya tersangat-sangat tidak berpuashati terhadap senario ini dan kerana itulah atas sikap ketidakpuashatian kepada mereka yang angkuh dan ego inilah kami mewujudkan blog ini sebagai saluran kepada kumpulan individu seperti kami yang kami amat yakin cukup ramai diluar sana untuk berfungsi sebagai Tun Dr. Mahathir Backbenchers ! Kepada semua mari kita bersama-sama melakukan seboleh yang mungkin untuk mempertahankan seorang negarawan yang telah menjadikan negara ini sebegini hebat untuk kita warisi.

    drmjr editor ourdrm.blogspot.com

    posted by drmjr @ 10:06 PM,

    4 Comments:

    At 2:20 AM, Blogger spinnaker said...

    don't know about others but I'm with Tun all the way. May he be all he can be.

     
    At 4:22 AM, Anonymous Anonymous said...

    I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! video editing programs

     
    At 8:42 AM, Anonymous Anonymous said...

    That's a great story. Waiting for more. Barkaloungr leather sofas freezers Palmer goodell insurance agency and springfield ma Mesotherapy without needles about fioricet Cheap calls to south korea 1993 cadillac allante http://www.spyware-detector-7.info Greedyhog gambling craps tips Up interracial Evista and spain drug wellbutrin shirt club Run digital video camera cooper mastercraft tire Prince thunderstrike tennis caribbean cruise packages april Wireless portable bar code printer Parcel totes

     
    At 4:14 AM, Anonymous Anonymous said...

    dr m because of my name is still syed mahadzir why the stigma, are u frighten of my name its ur name also dont be afaid of ur shadow u remember syed mahadzir the ind. cand. trying to contest in k.pasu way back.its a joke on you.then i went to see u and u said kalau,mahu masuk polis semula susah sikit , why because i am not corrupted -a police officerwho work honestly and everybody in pdrm and the bpr scared of me ,they saw me as their enemy because most of them are corrupted. when pak lah came up to me and told me that mahathir's gov did not want to pay my award ruled by the mahkamah Agung he said u dr m and then f m anuar and umno taken my me with a promise to give later until now i am waiting yu make as u lost memory and stupified dy his issued if u have an iota of religious understantingf , or iman ,i challeged u to come up with a denial, then abdullah badwi will have to give the answer.if th lied then his hadhari is a big bluff to bluff the malay,islam and non muslim to a bad joke.ketam suruh anak jalan betul tapi dia jalan serung. thank you

     

    Post a Comment

    << Home

    Menantu Sapalah Tu ?

    Soalan ( Agendadaily): Tun tadi dalam ucapan ada bagi gambaran macam ada pihak ketiga mempengaruhi kerajaan…boleh Tun sebut secara terbuka siapa?
    Dr Mahathir: Oh… saya tak tahu..orang cerita saya dengarlah…betul tak betul saya tak tau. Saya dengar kata di Tingkat Empat… (di Jabatan Perdana Menteri). You pi cari tengok ada kerusi meja ke …siapa ada...ada ofis boy ke … dari Oxford…dari Cambridge..

    Nak Pecat ?

    Soalan: Tun dah kritik kerajaan….ada orang kata terdapat ura-ura nak pecat Tun dari UMNO?
    Dr Mahathir: Dia nak pecat..pecatlah. Orang yang ada kuasa boleh pecat…pecatlah.Apa salahnya…saya (pernah) kena pecat dulu. Ada juga yang kata masa saya kena pecat dulu…saya naik atas pentas PAS..sedangkan orang yang sekarang ni tak pernah masuk parti lawan…cuba juga nak bagi saya jatuh…itupun saya tak marah... saya ambil balik. Berapa orang yang lawan dengan saya dulu…sayalah yang bawa dia orang balik…bagi pangkat sampai ke puncak. Saya bukan nak ungkit…tak ada terima kasih pun tak apa.


    Web This Blog



    About me

    Archives

    Previous Posts

    Links

    Powered By

    Ukhwah.com :: Top Blog

    Powered by Blogger